Co vás čeká v knihovně 2022

28. 11. 2022

Pro ročník 2022 jsme si pro vás připravili téma SpongeBobova komiksová dobrodružství. Na co se tedy můžete těšit?

 

Příliv & Odliv – Vzdělávací výstava

Jedná se o pět panelů, které obsahují vzdělávací informace z podmořského světa, které si můžete vychutnat také v jednotlivých knihách SpongeBob komiks. Panely jsou připravené k tisku ve formátu A1. Tyto panely můžete rozvěsit po knihovně/ škole tak, aby byly přístupné všem, kteří budou mít o tuto akci zájem. Ke vzdělávací výstavě také patří info panel Poznej mořská fakta, který je také připraven ve formátu A1.

 

Pracovní listy

K akci SpongeBobova komiksová dobrodružství jsme připravili i tři pracovní listy, které jsou ve formátu A4. Jsou to Pracovní list k výstavě (vhodný přímo k projití výstavy), Pomoz Sépiákovi uklidit Zátiší Bikin a Patrik a SpongeBob rádi tráví čas lovením medúz (tyto pracovní listy můžete použít i bez výstavy).

 

Podmořská soutěž se SpongeBobem

Nebyla by to ta správná akce pro dětské čtenáře, kdybychom ji nedoplnili o zajímavou soutěž! Její pravidla najdete na speciálním plakátu ve formátu A4. Tento plakát doporučujeme vytisknout a viditelně vystavit tak, aby byl dostupný pro všechny zájemce o akci.

 

Odměnový plakát

Aby nikdo z akce SpongeBobova komiksová dobrodružství neodcházel z prázdnou, připravili jsme pro vás plakát se SpongeBobem a Patrikem v superhrdinských kostýmech. Tyto plakáty můžete vytisknout ve formátu A3. Doporučujeme je skladovat srolované a opatřené gumičkou, aby nedošlo k jejich pomačkání.

 

Promo materiály

Aby se o akci SpongeBobova komiksová dobrodružství v rámci projektu Den pro dětskou knihu dozvědělo co nejvíce lidí z vašeho okolí, připravili jsme pro vás promo plakát (formát A3) a grafiky vhodné pro Facebook a Instagram.